Alla inlägg den 11 mars 2014

Av queenoflight - 11 mars 2014 21:36

Och idag drog vi på oss skönaste brallorna och ringsjalen och tuffade iväg till grannstaden för att införskaffa SJUåringspresenter. Wow. Hur hände det? SJU år liksom. Jisses. Det är så svindlande stort att jag inte ens fattar hur omöjligt det är att greppa.

Fikade lite chai latte och en väldans syrlig och fil(??)smakande smoothie (urk, inte speciellt god måste jag säga) och sedan blev det Stadsbiblioteket en sväng för att Trean hade myror i brallan och Fyran en hel myrstack. Läste lite, lånade lite och sen var det tågdags igen.


Trädgårdsbus och finaste S och ungarna kom och lekte en stund i solen.


SEN drog det igång.

Fyrans lite småkletiga öga från i morse började helt plötsligt rinna som tusan. Och Trean fick huvudvärk och var plötsligt jättevarm (feber konstaterades) och orkade ingenting mer än att ligga nerbäddad med gosefilten i soffan, så kompisen fick gå hem.

Vi får väl se hur mycket kalas det orkas med imorgon då... Det är tur att kompiskalaset inte är förrän till helgen. Då har Tvåan bjudit några killar från klassen och två kompisar från klassen över. Lite lagom så där.


Nä, fixa iordning morgonbrickan och förbereda paketjakten med ledtrådslappar kanske.

Sen skall jag försöka få några timmars sömn innan natthostan hos Ungarna sätter in...


Nattinatt!

Ovido - Quiz & Flashcards